Малокалорійний овочевий суп з крабовими паличками

Малокалорійний овочевий суп з крабовими паличками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Малокалорійний овочевий суп з крабовими паличками

Прекрасний малокалорійний суп з тонким рибним ароматом можна приготувати з овочів і крабових паличок.

Інгредієнти:

– будь-які спеції для рибних блюд (за смаком);

– картопляні бульби (230 м);

– крабові палички (120 г);

– відфільтрована вода (півтора літра);

– білий цибулю салатний невеликий (одна штука);

– гілочки свіжої петрушки (34 м);

– морська сіль харчова (за смаком);

– морква не дуже велика (одна штука);

– розм’якшене масло вершкове несолоне (23 р).

Процес приготування:

Маленькими кубиками нарізати очищену і заздалегідь промитий картоплю, потім влити в підготовлену каструлю достатню кількість води, поставити на сильний вогонь.

Як тільки вода почне інтенсивно кипіти, додати в каструлю шматочки картоплі, після цього промити інші овочі, почистити їх, потім дрібно натерти моркву і дрібними кубиками нарізати салатний цибулю.

Розтопити вершкове масло у важкій сковороді, обсмажити до м’якості в ньому всі нарізані овочі, хвилин через сім перекласти обсмажену моркву з цибулею в каструлю, ретельно перемішати. Продовжити процес варіння супу ще п’ятнадцять хвилин, після цього нарізати кубиками середнього розміру крабові палички.

Насипати в каструлю морську сіль і які-небудь приправи для рибних страв, за бажанням додати лимонний перець, продовжити процес готування супу ще п’ятнадцять хвилин.

Дуже дрібно порубати свіжу зелень петрушки, насипати її в суп з овочами і крабовими паличками, потім накрити каструлю кришкою і відразу ж прибрати з вогню.

Перелити приготовану малокалорійний суп з овочами і крабовими паличками в тарілки і подавати це блюдо в гарячому вигляді зі шматочками житнього хліба.