Суп курячий з печерицями і плавленим сиром

Список інгредієнтів максимально простий і собівартість супчика виходить низька.

Інгредієнти

Куряче філе – 500 г
Плавлений сир – 300 г
Свіжі печериці – 250 г
Цибуля – 200 г
Морква – 200 г
Картопля – 450 г
Сіль – За смаком
Вершкове масло – 100 г
Лавровий лист – 2-3 листочка
Перець мелений, спеції – за смаком
Очищена Вода – 2 л
Зелень – 0,5 пучка

Як приготувати курячий Суп з печерицями і плавленим сиром

Легкий і поживний супчик стане Вашим улюбленцем серед перших страв і залишиться їм вже протягом багатьох років.

Покроковий рецепт

У каструлю з об’ємом 2 літри наливаємо воду і ставимо на невеликий вогонь.

Куряче філе моєму і відчищаємо від пленочек. Потім ріжемо на невеликі шматочки.

Наливаємо олію у сковорідку і розігріваємо на плиті. Потім обсмажуємо філе курки на невеликому вогні до появи легкої золотистої скоринки, часто помішуємо.

Чистимо картоплю і ріжемо на невеликі кубики. У киплячу воду кидаємо 2 лаврових листочків, мелений перчик, сіль і картоплю.

Чистимо цибулю і моркву. Потім ріжемо дрібно цибулю, моркву нарізаємо кубиками.

Обсмажене куряче філе кладемо в каструлю з картоплею.

На добре розігрітому олії у сковорідці обсмажуємо цибулю, коли він трохи підрум’яниться, до нього додаємо моркву. Коли зажарка з цибулі і моркви буде готова, перекладаємо її в каструлю.

Миємо та очищаємо печериці, потім нарізаємо їх скибочками і додаємо в суп.

Пробуємо бульйон, при потребі солимо і перчимо. Робимо маленький вогонь і накриваємо його кришкою.

Плавлений сирок в брикетах ріжемо дрібними кубиками. Додаємо його в суп. Перемішуємо, поки він не розчиниться в супі.

Зелень петрушки і кропу промиваємо і дрібно ріжемо, додаємо в киплячий суп.

Дивіться також:  Гороховий суп з копченными свинячими ребрами Улюблений

Варимо Суп ще 2-3 хвилини і знімаємо з вогню. Прикрашаємо в тарілці листком петрушки. Ось і готовий наш смачний сирний суп з куркою і печерицями, рецепт якого так простий.