Кукурудзяний суп з морепродуктами

Як приготувати Кукурудзяний суп з морепродуктами

Кукурудза, морепродукти і риба ідеально поєднуються між собою. Такий тандем ідеальний для перших і других страв. Представляємо вашій увазі простий у приготуванні суп.

4 качана свіжої кукурудзи;

200 мл курячого бульйону;

два склянки не жирних вершків;

стакан креветок;

100 грам крабового мяса;

100 грам філе білої риби;

пучок кінзи;

цибуля-порей;

30 грам моркви;

спеції.

1. Креветки очистити, а крабове м’ясо і філе білої риби наріжте порційними шматками.

2. Викладіть інгредієнти в курячий бульйон і поставте варитися.

3. Цибулю-порей і моркву наріжте соломкою. Через 10 хвилин після закипання, викладіть в суп. Варіть близько півгодини.

4. Влийте в суп тонким струменем вершки.

5. В окремій ємності відваріть кукурудзу до готовності. Очистіть кукурудзу від качана і викладіть в суп. Варіть страву ще десять хвилин.

6. Кінзу дрібно нарубаєте.

7. При подачі розлийте страву по тарілках. Прикрасьте зеленню.

Дивіться також:  Токмач – турецький суп з домашньою локшиною та овочами