Сирний суп з фрикадельками з індички

В основних інгредієнтах фарш з індички, картопля, сир, гриби. Готується швидко, виходить дуже смачно!

Інгредієнти

Фарш з індички – 300 р.
Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка
Картопля – 4-5 шт.
Лавровий лист – 2-3 шт.
Перець горошком – 4 шт.
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Плавлений сир – 200 р.
Гриби і цибулю – за смаком

Як приготувати Сирний суп з фрикадельками з індички

Ніжний суп з м’якими фрикадельками. Особливо цей рецепт сподобається тим, хто стежить за калоріями. Якщо подобається пожирніше, беремо фарш зі свинини.

Покроковий рецепт

Фарш індички кладемо в глибоку миску, цибулю тремо на тертці, віджимаємо сік, додаємо у фарш, солимо, перчимо, все добре перемішуємо.


Поки вода в каструлі закипає, чистимо картоплю миємо, ріжемо дрібними кубиками.

Руками робимо фрикадельки (краще мокрими, так як фарш дуже м’який і липкий). У киплячу підсолену воду закидаємо фрикадельки, чекаємо, поки вода закипить, потім зменшуємо вогонь. Додаємо перець горошком, лавровий лист. Туди ж занурюємо картоплю.


Ложкою додаємо плавлений сир, акуратно розмішуємо суп до розчинення сиру.

Будь-які гриби на смак обсмажуємо з цибулею і додаємо в суп (цей інгредієнт додавати не обов’язково).

Варимо до готовності картоплі. Готовий суп розливаємо по тарілках, подаємо. Дуже ніжний смак. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Пряна чечевичная юшка з мигдалевими пластівцями і імбиром