Пряний цибулевий суп на пиві з фрикадельками

Пряний цибулевий суп на пиві з фрикадельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цибулевий Супчик з пивом і ароматними грінками – відмінне ситне блюдо для всієї родини.

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста – 1 шт
Цибуля порей – 1 пучок
Цибуля зелена – 1 пучок
Рослинне масло – для смаження
Вода – 3 л
Фарш свинина+яловичина – 350 г
Томатний сік – 200 мл
Картопля – 3 шт
Пиво – 200 мл
Хліб – 4 скибочки
Сир твердий – 200 г
Яєчний жовток – 3 шт сирої
Гірчиця – 1 ч. л.
Сіль, перець, цукор – за смаком
Приправа Хмелі-сунелі – за смаком

Як приготувати Пряний цибулевий суп на пиві з фрикадельками

Супи – це чудові страви, які максимально можуть наситити організм своїм обсягом, а так само збагатити вітамінами овочів. Але на жаль їх часто не до оцінюють, вважаючи, що всі вони одноманітні за своїми смаковими якостями. Тому вашій увазі пропонується чудовий рецепт цибульного супу з додаванням пива, а так само з ароматними грінками. Суп виходить дуже ароматним і пряним.

Покроковий рецепт

Воду наливаємо в каструлю і доводимо до кипіння. Очищену картоплю нарізаємо і кидаємо в киплячу воду. Додаємо сіль.

М’ясний фарш злегка підсолюємо, додаємо чорний мелений перець і формуємо з нього невеликі кульки. Сформовані кульки кидаємо в каструлю з киплячою водою. При закипанні акуратно знімаємо утворилася пінку. Залишаємо варитися на 20 хв. Поки варяться наші фрикадельки з картоплею, приступаємо до наступного кроку.

Очищений і нарізаний кільцями цибулю-порей і ріпчасту пасеруємо на сковороді в рослинному маслі до утворення золотистого кольору. У сковороду з цибулею додаємо томатний сік, доводимо до кипіння й тушкуємо під закритою кришкою протягом 5-7 хвилин на маленькому вогні. Додаємо в сковороду чорний мелений перець, хмелі-сунелі і щіпку цукру.

Додаємо в каструлю з супом обсмажену цибулю з томатним соком і через 3 хвилини вливаємо пиво. Варимо суп 10 хв на середньому вогні.

Скибочки хліба ріжемо на невеликі кубики і обсмажуємо їх на сковороді на рослинному маслі. Олії повинно бути не багато, щоб грінки не вийшли занадто жирними.

Сир натираємо на дрібній тертці і змішуємо його з гірчицею і сирими жовтками. Цю суміш зверху намазуємо на грінки і ставимо їх запікати в розігріту до 200 градусів духовку на 3-5 хв.

У порційні тарілки розкладаємо грінки і заливаємо їх гарячим супом. Зверху посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею. При бажанні можна додати сметану.