Суп з бобових з копченостями

Суп з бобових з копченостями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп з бобових з копченостями. В якості бобових ви можете використовувати: червону квасолю, білу квасолю, чорну квасолю, зелений горох колотий, горох-нут, сочевицю…

Інгредієнти

Суміш бобових – 200 м (червона квасоля, біла квасоля, чорна квасоля, зелений горох колотий, горох-нут, сочевиця)
Копчені свинячі реберця – 300 г
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Морква – 1 шт.
Рослинне масло – 1 ст. л.
Картопля – 4-5 шт.
Сіль – за смаком
Лавровий лист – 2 шт.
Приправа – за смаком (для супу)

Як приготувати Суп з бобових з копченостями

Інгредієнти розраховані на трилітрову каструлю.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Замочити боби (червона квасоля, біла квасоля, чорна квасоля, зелений горох колотий, горох-нут, сочевиця не менш ніж на 1 годину).

Зварити бульйон.

Обсмажити на рослинному маслі дрібно порізану цибулю (до прозорості).

Додати моркву, обсмажити до золотистого кольору.

У киплячий бульйон висипати квасоля, зелений горох, горох-нут, сочевицю, варити 20 хвилин.

Картоплю почистити, порізати кубиками, закинути в суп. Варити до готовності картоплі (близько 15 хвилин).

В кінці додати смажені цибулю і моркву, варити 5 хвилин.

Закинути лавровий лист, посолити, приправити. Суп вимкнути, дати настоятися 10 хвилин. Потім витягнути лавровий лист.

Подавати квасолевий суп до столу зі сметаною. Приємного апетиту!