Інгредієнти розраховані на трилітрову каструлю.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Замочити боби (червона квасоля, біла квасоля, чорна квасоля, зелений горох колотий, горох-нут, сочевиця не менш ніж на 1 годину).
Зварити бульйон.
Обсмажити на рослинному маслі дрібно порізану цибулю (до прозорості).
Додати моркву, обсмажити до золотистого кольору.
У киплячий бульйон висипати квасоля, зелений горох, горох-нут, сочевицю, варити 20 хвилин.
Картоплю почистити, порізати кубиками, закинути в суп. Варити до готовності картоплі (близько 15 хвилин).
В кінці додати смажені цибулю і моркву, варити 5 хвилин.
Закинути лавровий лист, посолити, приправити. Суп вимкнути, дати настоятися 10 хвилин. Потім витягнути лавровий лист.
Подавати квасолевий суп до столу зі сметаною. Приємного апетиту!