Пікантний Суп

Пікантний Розсольник – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розсольник виходить наваристим, ситним, з ноткою гостроти

Інгредієнти

Вода – 3л
Яловичина на кістці – 350 гр
Картопля – 3 шт
Морква – 1 шт
цибуля – 1 шт
часник – 1 зубок
огірки мариновані – 3 шт
томат – 500 мл
рис – 1 ст. ложка
перець чилі – 1 стрючок
зелень – 4 гілочки
масло ростительное – для смаження
сіль,перець,цукор – за смаком
сметана – за смаком

Як приготувати Смачний Суп

Пікантний розсольник на яловичому бульйоні на будь-який смак

Покроковий рецепт


Варимо яловичий бульйон протягом 30 хвилин

Поки вариться бульйон, чистимо овочі, картоплі і цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на крупній тертці, часник дрібно рубаємо


Дістаємо м’ясо, режим кубиками, додаємо в бульйон

Кидаємо картоплю в бульйон, солимо, перчимо

Обсмажуємо до золотистого кольору : цибулю, моркву, половину часнику , додаємо 1 ст. ложку цукру

Вливаємо томат, і додаємо перець чилі. Тушкуємо 5-7 хвилин

Додаємо зажарку в бульйон

ретельно промиваємо рис, додаємо в суп, перемішуємо. Варимо 7-10 хвилин


Беремо огірки, нарізаємо дрібними кубиками, додаємо, варимо 5-7 хвилин


В кінці додаємо дрібно нарізаний часник, зелень, сметану!