Суп-пюре з гарбуза та моркви

Легкий овочевий суп-пюре з гарбуза та моркви

Інгредієнти

Гарбуз – 700 гр.
Морква – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Часник – 7-8 зубчиків
Сіль – за смаком
Чорний – за смаком
Мускатний горіх – щіпка

Як приготувати Суп-пюре з гарбуза та моркви

Легкі, ніжний, з кремовою текстурою суп з гарбуза та моркви різний і неймовірно ароматний крем-суп – відмінний початок обіду. А який у нього яскравий, життєрадісний колір – настрій відразу підніметься, а разом з ним і апетит

Покроковий рецепт

1. Морква, гарбуз, цибулю і часник промити, очистити і нарізати шматками будь-якої величини.

2. Всі овочі скласти в каструлю, залити водою і поставити варитися на плиту. Посолити


3. Коли всі овочі будуть готові, зняти з плити і перемолоти в блендері в пюре.

4. При подачі поперчити і натерти трохи мускатного горіха.

Дивіться також:  Курча в азіатському стилі «Чоу-Майн»