Червоний борщ з кролика з перцем

Червоний борщ з кролика з перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Борщ з кролика – це не тільки джерело вітамінів, це неймовірно ніжне і поживне перша страва) А ще й дієтичне блюдо, яке можна лопати і не товстіти)

Інгредієнти

Вода – 3л
Капуста – 200 грам
Картопля – 7 середніх
М’ясо кролика – у мене морозиво стегно кролика
Сіль – за смаком
Рослинне масло – для засмажки
Буряк – 2 шт. середні
Морква – 1 велика
Лавровий лист – 2 листочка
Зелень – 0,5 пучка у мене мікс заморожених цибулі і петрушки
Цибуля – 1 велика цибулина + 1 середня для бульйону
Перець – 2 перчины у мене заморожені
Томатний сік – 250 мл у мене домашній
Часник – 2 середніх зубчики

Як приготувати Червоний борщ з кролика з перцем