Суп з гусака з вермішеллю

Суп з гусака з вермішеллю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропонуємо вам зварити смачний і апетитний супчик, основа якого бульйон з гусака. Склад простого супчика – картопля, морква подрібнена, вермішель. Подробиці у покроковий рецепт з фото.

Інгредієнти

Гусак – 500 гр
Вермішель – 80 гр
Картопля – 3 шт.
Морква – 1 шт.
Зелень – 3 вет.
Сіль – 1,5 ч. л.
Вода – 2,5 л

Як приготувати Суп з гусака з вермішеллю

Для початку зваримо сам бульйон. Беремо необхідну кількість м’яса гусака. Це можуть бути, в принципі, будь-які частини птиці: ноги, крила, грудка. Вибирайте на ваш розсуд. М’ясо обов’язково промити, видалити, якщо є, пір’я. Завантажити частини гусака в каструлю і відварити до готовності. Час – індивідуально, залежить від якості й «молодості» самої гусячої тушки. Загалом, цей гастрономічний аспект – повністю на ваш розсуд. Готовий бульйон з м’яса гусака посолити, м’ясо вийняти з каструлі для остужения. Продовжуємо варити вермішелевий суп далі.

Покроковий рецепт

Очищаємо для супчика картопляні бульби, попередньо промивши їх від забруднення під водою. Нарізаємо підготовлену картоплю в форму середніх брусків. Можна і кубиками. Перекладаємо картопляну нарізку в бульйон. Варимо картоплю так, щоб вона стала напівготової.

Переходимо до промивання морквини і її очищенню. Плід морквини для супчика подрібнюємо теркою. Викладаємо моркву в каструлю до картоплі.

Далі відміряємо потрібну порцію локшини. Перекладаємо макаронні вироби в суп хвилин за п’ять до готовності.

За час варіння вермішелі нарізаємо м’ясо гусака, охолоджене до цього моменту. Нарізку з відвареного гусака перекладаємо в завершенні в суп.

А ще ми розширюємо ситний суп свіжою зеленню. Подрібнені гілочки свіжої зелені (кріп, зелена цибуля, наприклад) відправляємо в самому кінці варіння.

Приємного всім і ситного перекусу!