Новорічний фруктовий суп з курагою і корицею

Новорічний фруктовий суп з курагою і корицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Новорічний фруктовий суп з курагою і корицею

З соковитих сезонних фруктів, кураги і меленої кориці можна приготувати чудовий десертний суп, який буде дуже органічно виглядати на новорічному столі.
Інгредієнти:
– гаряча вода питна (750 мл);
– червоні яблука солодкі (270 м);
– домашня сметана для подачі (за смаком);
– мелена кориця (чверть чайної ложки);
– солодкі груші м’які (270 м);
– маленький лимон (одна штука);
– м’яка курага (260 м);
– тростинний цукор-пісок (134 м);
– свіжі білі сливи (170 г);
– картопляний крохмаль просіяний (24 м).
Процес приготування:
Промитий лимон перекласти на друшляк, потім обдати його окропом і остудити, зрізати з плоду цедру, після цього віджати сік з плоду, процідити його через марлю.
Від шкірки і насіння очистити промиті м’які груші та солодкі яблука, тонко нашаткувати ці плоди, перекласти їх в каструлю, додати в цю ж посуд цитрусовий сік, перемішати.
Сливи промити і розрізати кожен плід на половинки, видалити кісточки, після цього нарізати соковиту сливову м’якоть маленькими шматочками, далі тонко нашаткувати курагу.
Перекласти нарізані сливи і подрібнену курагу в каструлю, після цього залити нарізані фрукти гарячою питною водою, насипати достатню кількість меленої кориці, додати цукровий пісок.
Варити фрукти при регулярному помішуванні на вогні середньої сили приблизно десять хвилин, додати картопляний крохмаль, попередньо розведений невеликою кількістю води.
Продовжити процес приготування фруктового супу ще десять хвилин, перемішати, потім збити фрукти блендером, перемішати.
Подавати приготований фруктовий суп в теплому вигляді зі сметаною, окремо подавати до цієї страви пісочне печиво або сухі бісквіти.