Пельменный суп з вешенками і печерицями – просте блюдо на швидку руку для вашого повсякденного меню!
Інгредієнти
Картопля – 2 шт. | |
Морква – 1/2 шт. | |
Гливи – 50 г | |
Цибуля ріпчаста – 1/2 шт. | |
Печериці – 50 г | |
Вершкове масло – опціонально | |
Рослинне масло – опціонально | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний – за смаком | |
Пельмені з телятиною – 150 г | |
Петрушка – невеликий пучок | |
Зелена цибуля – невеликий пучок |
Суп з пельменями, грибами і овочами – смачне і наваристое блюдо простого і швидкого приготування! Ситний суп всього за півгодини – реально, просто, легко і смачно!
Покроковий рецепт
Подрібнити очищений і вимитий картоплю на невеликі кубики. Промити, залити водою і відправити на вогонь тушкуватися до напівготовності.
Подрібнити грибне асорті, цибулю і моркву. Пасерувати інгредієнти на вершковому і рослинному маслі. Додати обжарку в суп в момент, коли картопля буде готовий.
Всипати пельмені за 8 хвилин до готовності супу. Для такого супчика краще всього вибирати ситні м’ясні пельмені – з телятини, свинини або баранини.
Додати рубану зелень для аромату і пряного смаку – петрушку і зелений лук.
Довести суп до смаку, розлити по тарілках і відразу ж подавати до столу!
Ароматне і смачне блюдо потрібно подавати відразу ж після приготування, щоб пельмені не втратили форму. Приємного апетиту!