Ситний суп з пельменями, грибами і зеленню

Пельменный суп з вешенками і печерицями – просте блюдо на швидку руку для вашого повсякденного меню!

Інгредієнти

Картопля – 2 шт.
Морква – 1/2 шт.
Гливи – 50 г
Цибуля ріпчаста – 1/2 шт.
Печериці – 50 г
Вершкове масло – опціонально
Рослинне масло – опціонально
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком
Пельмені з телятиною – 150 г
Петрушка – невеликий пучок
Зелена цибуля – невеликий пучок

Як приготувати Ситний суп з пельменями, грибами і зеленню

Суп з пельменями, грибами і овочами – смачне і наваристое блюдо простого і швидкого приготування! Ситний суп всього за півгодини – реально, просто, легко і смачно!

Покроковий рецепт

Подрібнити очищений і вимитий картоплю на невеликі кубики. Промити, залити водою і відправити на вогонь тушкуватися до напівготовності.

Подрібнити грибне асорті, цибулю і моркву. Пасерувати інгредієнти на вершковому і рослинному маслі. Додати обжарку в суп в момент, коли картопля буде готовий.

Всипати пельмені за 8 хвилин до готовності супу. Для такого супчика краще всього вибирати ситні м’ясні пельмені – з телятини, свинини або баранини.

Додати рубану зелень для аромату і пряного смаку – петрушку і зелений лук.

Довести суп до смаку, розлити по тарілках і відразу ж подавати до столу!

Ароматне і смачне блюдо потрібно подавати відразу ж після приготування, щоб пельмені не втратили форму. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Пельмені зі свининою