Суп з цибулі-порею і картоплі з смаженою фундуком

Суп з цибулі-порею і картоплі з смаженою фундуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Немає нічого смачнішого, ніж велика ситна тарілка ароматного овочевого супу під час святкової вечері

Інгредієнти

оливкової олії – 3 столові ложки
цибулі-порею, тільки білі і світло-зелені частини, грубо нарізані – 4
часник – 2 зубчики
картопля – кілька бульб
овочевого бульйону – 1,5 л
лаврових листа – 2
свіжого чебрецю – 1 гілочка
свіжого розмарину – 1 гілочка
лісових горіхів, очищених – 200г
солі – 1 чайна ложка
меленого білого перцю – за смаком
сметани – за бажанням

Як приготувати Суп з цибулі-порею і картоплі з смаженою фундуком