Суп з пельменями, грибами і овочами – смачне і наваристое блюдо простого і швидкого приготування! Ситний суп всього за півгодини – реально, просто, легко і смачно!
Покроковий рецепт
Подрібнити очищений і вимитий картоплю на невеликі кубики. Промити, залити водою і відправити на вогонь тушкуватися до напівготовності.
Подрібнити грибне асорті, цибулю і моркву. Пасерувати інгредієнти на вершковому і рослинному маслі. Додати обжарку в суп в момент, коли картопля буде готовий.
Всипати пельмені за 8 хвилин до готовності супу. Для такого супчика краще всього вибирати ситні м’ясні пельмені – з телятини, свинини або баранини.
Додати рубану зелень для аромату і пряного смаку – петрушку і зелений лук.
Довести суп до смаку, розлити по тарілках і відразу ж подавати до столу!
Ароматне і смачне блюдо потрібно подавати відразу ж після приготування, щоб пельмені не втратили форму. Приємного апетиту!