Гречаний суп на яловичині, з попередньою обсмаженням крупи

Гречаний суп на яловичині, з попередньою обсмаженням крупи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Такий суп урізноманітнює звичне меню і може сподобатися навіть тим, хто не любить гречку.

Інгредієнти

Яловичина – 300 р.
Картопля – 4 штуки
Цибуля – 1 штука
Морква – 1 штука
Гречка – 100 р.
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Зелень – за смаком
Рослинна олія – 2 ст. л. для смаження овочів
Часник – за смаком
Лавровий лист – 2 шт.

Як приготувати Гречаний суп на яловичині, з попередньою обсмаженням крупи