Гречаний суп на яловичині, з попередньою обсмаженням крупи

Гречаний суп на яловичині, з попередньою обсмаженням крупи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гречаний суп корисний, ароматний і дуже ситний, але готується досить просто.

Покроковий рецепт

На трилітрову каструлю беремо 300 грамів яловичини, варимо до м’якості, близько півтора – двох годин. За цей час готуємо інші інгредієнти.

Трохи обсмажуємо порізану цибулину з натертою морквою.

Картопля наріжемо не занадто дрібно.

Гречку переберемо, обсмажимо на сухій сковороді. Так вона стане більш розсипчастою і ароматною.

Готове м’ясо поріжемо кубиками, повертаємо в бульйон.

Кладемо картоплю, солимо.

Через п’ять хвилин всипаємо гречку. Додаємо моркву і цибулю. Приправляємо лавровим листом і сушеної зеленню.

Варимо до готовності. Можна додати перець і розім’ятим часник за смаком.