Рибний суп з консервованої сардини

Рибний суп з консервованої сардини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Поживний і дієтичний рибний суп з консервованої сардини любимо багатьма.

Інгредієнти

Вода – 2,5 л
Картопля – 4-5 шт.
Морква – 1 шт.
Ріпчаста цибуля – 2 шт.
Перець горошок – 2 шт.
Сіль – 1 ч. л.
Лавровий лист – 2 шт.
Рослинне масло – 1 ст. л. для смаження
Зелень – пучок
Манна крупа – 1 ст. л.
Приправа – 1 ч. л.
Рибні консерви – 1 банка сардин в маслі
Перець – 1 шт.

Як приготувати Рибний суп з консервованої сардини

Вуха залишається популярним і улюбленим блюдом для багатьох. Однак не всі знають, що її можна приготувати зі звичайних рибних консервів. Такий варіант юшки є не тільки економічним, але і дуже корисним. Багатим джерелом мікроелементів і вітамінів, кальцію і селену є консервована сардина. Готуючи рибну юшку з консерви, можна заощадити час на чистку і підготовку риби. Головним інгредієнтом супу може бути сайра, горбуша або скумбрія.

Консервовані супи особливо популярні в Португалії, Англії та Франції. Не дарма, найсмачнішими сардинами в світі вважаються консерви французького виробника.

Покроковий рецепт

Воду в каструлі доведіть до кипіння. Приготуйте необхідні інгредієнти.

Очистіть і наріжте соломкою картоплю. Опустіть його в воду і проваріть до напівготовності.

Часом варіння картоплі очистіть інші овочі. Цибулю і перець наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на дрібній тертці. Подрібнені овочі можна відразу опустити в бульйон, однак страва буде смачніше, якщо їх трохи підсмажити на олії.

Відкрийте банку з консервованою рибою. Можна розім’яти сардину виделкою або опустити в бульйон цілком.

При закипання додайте консервовану рибу, лавровий лист, трохи солі і приправу. Для густоти юшки покладіть в киплячий бульйон ложку манної крупи.

Зелень можна додати прямо в бульйон або покласти в тарілку перед подачею. Проварити суп близько 7 хвилин і вимкніть. Дайте вусі настоятися.
Дієтична і ароматна юшка з сардини готова. Її можна подати зі сметаною, рум’яними сухарями з чорного хліба або прикрасити вареним яйцем.