Очищаємо для супчика картопляні бульби, попередньо промивши їх від забруднення під водою. Нарізаємо підготовлену картоплю в форму середніх брусків. Можна і кубиками. Перекладаємо картопляну нарізку в бульйон. Варимо картоплю так, щоб вона стала напівготової.
Переходимо до промивання морквини і її очищенню. Плід морквини для супчика подрібнюємо теркою. Викладаємо моркву в каструлю до картоплі.
Далі відміряємо потрібну порцію локшини. Перекладаємо макаронні вироби в суп хвилин за п’ять до готовності.
За час варіння вермішелі нарізаємо м’ясо гусака, охолоджене до цього моменту. Нарізку з відвареного гусака перекладаємо в завершенні в суп.
А ще ми розширюємо ситний суп свіжою зеленню. Подрібнені гілочки свіжої зелені (кріп, зелена цибуля, наприклад) відправляємо в самому кінці варіння.
Приємного всім і ситного перекусу!