Оселедець під шубою в новому образі

Багато люблять оселедець під шубою і з задоволенням готують цей салат до святкового застілля і у звичайні будні дні. Пропоную оновлений рецепт цієї закуски.

Інгредієнти

Філе оселедця солоне – 120 гр.
Картопля середнього розміру – 3 шт.
Буряк – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Майонез – 100 гр.
Сіль – за смаком

Як приготувати Оселедець під шубою в новому образі

Всі смакові якості залишаються незмінними, оскільки в складі присутні всі ті ж звичні продукти буряк, картоплю, моркву і оселедець, приправлені майонезом. Змінюється лише спосіб подачі закуски.

Покроковий рецепт

Овочі відварити до повної готовності і почистити від шкірки.

Філе оселедця порізати дрібними кубиками.


Картоплю розрізати навпіл. З середини кожної половинки вийняти картопляну м’якоть. Вийдуть картопляні чашечки.


Змастити всередині чашечки майонезом, можна трохи посолити. Заповнити шматочками оселедця.

Зверху оселедець також полити майонезом.


Варену моркву натерти на крупній тертці і покласти поверх оселедця. Посолити і змастити майонезом.


Останній шар – натерта на крупній тертці варений буряк. Зверху посолити і полити майонезом. Дати закуски трохи просочитися.


Така закуска має смак звичної оселедця під шубою, а на столі виглядає незвично і красиво.

Дивіться також:  Салат «Бахчисарайський фонтан»