Суп з гусака з вермішеллю

Суп з гусака з вермішеллю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку зваримо сам бульйон. Беремо необхідну кількість м’яса гусака. Це можуть бути, в принципі, будь-які частини птиці: ноги, крила, грудка. Вибирайте на ваш розсуд. М’ясо обов’язково промити, видалити, якщо є, пір’я. Завантажити частини гусака в каструлю і відварити до готовності. Час – індивідуально, залежить від якості й «молодості» самої гусячої тушки. Загалом, цей гастрономічний аспект – повністю на ваш розсуд. Готовий бульйон з м’яса гусака посолити, м’ясо вийняти з каструлі для остужения. Продовжуємо варити вермішелевий суп далі.

Покроковий рецепт