Пряна чечевичная юшка з мигдалевими пластівцями і імбиром

Пряна чечевичная юшка з мигдалевими пластівцями і імбиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачна і красива чечевичная юшка.

Інгредієнти

зелена сочевиця – 230 г
бульйон курячий – 820 мл
кінза свіжа зелень – один невеликий пучок
мигдальні пластівці – одна жменя
морква середнього розміру – одна штука
приправа каррі – половина ч. ложки
соковитий цибуля ріпчаста середнього розміру – одна головка
морська сіль середнього помелу – на свій смак
імбирний корінь свіжий невеликого розміру – одна штука
мелений перець чилі – чверть ч. ложки
великий часниковий зубець – три штуки
мелений чорний перець – на смак
кминні насіння – половина
ароматне масло оливкове – півтори ст. ложки

Як приготувати Пряна чечевичная юшка з мигдалевими пластівцями і імбиром