Супчик гіпоалергенний (дитяче меню)

Варити такий суп можна на всю сім’ю, тому що він дійсно дуже смачний. Мінімум зусиль – максимум користі!

Інгредієнти

Індичка (філе) – 150 р.
Картопля – 1 шт.
Капуста білокачанна – 60 р.
Свіжа зелень (петрушка) – 2-3 гілочки
Вермішель супова – 2 ст. ложки
Вода – 1 літр
Сіль – 0,5 ч. ложки

Як приготувати Супчик гіпоалергенний (дитяче меню)

Дуже часто турботливі мами ламають голову над тим, яку страву приготувати маляті, щоб було не тільки смачно, але і корисно. Відмінним вибором стане цей гіпоалергенний супчик.

Покроковий рецепт




Насамперед необхідно зварити індичку, щоб вийшов корисний прозорий бульйон – основа будь-якого супу. Для цього занурюємо довільні шматочки філе індички в каструлю з водою і доводимо до кипіння. Утворюється багато піни. Цю воду зливаємо, шматочки м’яса промиваємо, наливаємо свіжу воду, відправляємо туди м’ясо і знову доводимо до кипіння. Утворену піну прибираємо ложкою.

Далі додаємо сіль і варимо індичку протягом 40 хвилин на невеликому вогні під закритою кришкою.

Поки готується бульйон, підготуємо інші необхідні інгредієнти. Картоплю чистимо і нарізаємо на середні кубики, капусту тонко шаткуємо, зелень дрібно рубаємо.




Після закінчення часу варіння м’яса приступаємо до закидання овочів в каструльку до індички. Спочатку відправляємо туди картоплю, потім вермішель, далі кпксту і зелень. І варимо до готовності продуктів. Близько 10 хвилин.

Суп готовий! Дайте йому трохи пристыть, перш ніж скуштувати всю користь овочів. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Гарбузовий суп-пюре з картоплею і сиром