Розсольник з куркою з маринованими огірочками

Розсольник з куркою з маринованими огірочками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний і ситний суп розсольник – виготовлений у нас з куркою. Малосольні огірочки роблять суп з пікантною ноткою.

Інгредієнти

Вода – 2 л
Курка – 450 гр
Картопля – 3-4 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Огірок маринований – 1-2 шт.
Масло рослинне – 40 мл
Паста томатна – 1 ч. л.
Перлова крупа – 3/4 ст.
Сіль – за смаком
зелень – за смаком

Як приготувати Розсольник з куркою з маринованими огірочками

Для того, щоб зробити наваристий суп, відваримо спочатку курку до готовності. Можна використовувати будь-які частини тушки, включаючи місця з кістками (крила, стегна, спину). Зварену курятину витягуємо з каструлі і починаємо варити суп далі.
Р/S. Заздалегідь приділіть увагу перловке, яка використовується в рецепті. Рекомендується її замочити в холодній воді хоча б години на три (більше – краще).

Покроковий рецепт

Підготовлену перловку перекладаємо в присоленный курячий бульйон. Варимо 20-25 хвилин крупу.

Картопля для супу нарізаємо у формі брусків. Відправляємо нарізку в каструлю.

Нарізаємо дрібно цибулю, моркву трьом.

Відправляємо овочеву нарізку пассироваться у сотейник або сковороду в підігріте рослинне масло.

Слідом відправляємо до овочів нарізаний дрібними скибочками огірок.

В процесі томління додаємо до інгредієнтів томатну пасту.

Поки нудяться овочі, подрібнимо куряче м’ясо, знявши його з кісток. Нарізку з відвареної курятини відправляємо в каструлю.

Перекладаємо до інгредієнтів розсольнику пасеровані овочі з малосольні огірочком. Продовжуємо варити до готовності всіх компонентів розсольнику.

В кінці готовий суп з перловки доповнюємо зеленню (у нас – сушена).

Всім смачного і ситного обіду!