Розсольник-суп з квашеними огірками і перловкою

Розсольник-суп з квашеними огірками і перловкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В оригіналі розсольник — суп зеленого або білого кольору, зварений на м’ясному бульйоні з огірків та інших овочів. У цьому рецепті додається трохи томатної пасти.

Інгредієнти

М’ясо – близько півкіло
Огірки – два-три
Перловка – жменя
Картопля – три-чотири
Для засмажки:
Цибуля – головка
Томатна паста – столова ложка
Гострий перець – за смаком
Морква – одна штука
Розсіл (маринад) – літр, приблизно
Олія рослинна рафінована – в розумній кількості
Перець горошком – кілька горошин
Сіль – за смаком
Лавровий лист – пару листочків
Спеції – за смаком
Часник – за смаком

Як приготувати Суп-суп з квашеними огірками і перловкою