У жаркий день можна побалувати себе освіжаючим гаспачо з кавунової і динної м’якоті з огірком.
Інгредієнти
великі свіжі огірки – три штуки | |
очищена кавунова м’якоть нарізана – сім склянок | |
невелика диня самих солодких сортів – одна штука | |
петрушка свіжа нарізана – чверть склянки | |
морська сіль тонкомолота – за смаком | |
великий цибулю-шалот – дві штуки | |
свіжа зелень базиліка подрібнена – чверть склянки | |
винний червоний оцет – три ст. ложки | |
ароматна оливкова олія – три ст. ложки | |
свіжі подрібнені листочки м’яти – чверть склянки |
Як приготувати Освіжаючий дынно-кавуновий гаспачо з огірком
Сторінка: 1 2