Дуже смачна і дуже корисна страва порадує всіх членів сім’ї.
Інгредієнти
Сочевиця – 1,5 склянки | |
Кокосове молоко – 200 мл | |
Помідори свіжі – 2 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 головка | |
Часник – 3 зубчики | |
Корінь імбиру – 30 гр. | |
Томатна паста – 3 столові ложки | |
Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
Чорний кмин – 1 чайна ложка | |
Перець чилі мелений – 1 / 3 чайної ложки | |
Масло рослинне – 3 столові ложки | |
Сіль – за смаком |
Рецепт простий в приготуванні, не потребує великих фінансових і тимчасових витрат.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування дала.
Корінь імбиру натерти на крупній тертці, додати до нього рослинну олію, томатну пасту і всі спеції. Все добре перемішати.
Цибулю і часник дрібно порізати і обсмажити в сковороді з розігрітим рослинним маслом до злегка золотистого кольору.
Додати в сковороду приготовлену пасту.
Потім додати порізані помідори і добре перемішати. Протушкувати близько 5 хвилин.
Влити в сковороду кокосове молоко, додати сочевицю. Зменшити вогонь, Гасити під закритою кришкою близько 20 хвилин.
Блюдо готове. Приємного апетиту!