Рецепт простий в приготуванні, не потребує великих фінансових і тимчасових витрат.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування дала.
Корінь імбиру натерти на крупній тертці, додати до нього рослинну олію, томатну пасту і всі спеції. Все добре перемішати.
Цибулю і часник дрібно порізати і обсмажити в сковороді з розігрітим рослинним маслом до злегка золотистого кольору.
Додати в сковороду приготовлену пасту.
Потім додати порізані помідори і добре перемішати. Протушкувати близько 5 хвилин.
Влити в сковороду кокосове молоко, додати сочевицю. Зменшити вогонь, Гасити під закритою кришкою близько 20 хвилин.
Блюдо готове. Приємного апетиту!