Овочевий суп з капусти і консервованої кукурудзи

Овочевий суп з капусти і консервованої кукурудзи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий овочевий суп з капусти і консервованої кукурудзи.

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка
Часник – 2 зубчики, нарізаного (часник тут не обов’язковий)
Імбир 20 г імбиру, дрібно порізаного (можна спробувати покласти сухий)
Оливкова олія – 2 столові ложки (можна замінити на олію)
Савойська капуста – 300 г листової капусти (пекінської, савойської або інший) або кольорову капусту
Стебло селери – 3 стебла
Морква – 1 невелика морква, нарізана кубиками
Кукурудза консервована – 1 банка
Картопля – 1 шт. (великий)
Курячий бульйон – 8 чашок (приблизно 2 літри), (якщо ви вегетаріанець, використовуйте овочевий бульйон)

Як приготувати Овочевий суп з капусти і консервованої кукурудзи

Овочеві супи – незамінна їжа під час обіду при дотриманні дієти або під час посту. Овочевий суп – основа вегетаріанської кухні. Існує ряд традиційних супів з додаванням картоплі, моркви. Я пропоную поєднання консервованої кукурудзи, листової капусти і картоплі. КСавойскую кпусту можна замінити і на кольорову. Для насиченого смаку в суп з кукурудзою додано зажарка з цибулі, селери і моркви. Основою овочевого супу з кукурудзою, капустою і картоплею є курячий бульйон. Але якщо ви хочете знизити його калорійність або дотримуєтеся вегетаріанської кухні, замініть бульйон на овочевий або на звичайну воду. Смачний овочевий суп хороший для легкого обіду, сповнений вітамін і енергії. Прекрасно підходить для людей, які дотримуються дієти або здоровий спосіб життя! «Тримайте» рецепт овочевого супу з капустою, кукурудзою і картоплею.

Покроковий рецепт

Листя капусти гарненько промити, не крупно нарізати. (Я використовувала савойську, але якщо такої немає, можна замінити на цвітну капусту, теж смачно!)

Моркву почистити нарізати невеликими кубиками.

Цибулю і імбир почистити, дрібно порізати.

У каструлі на сильному вогні на оливковій олії (як я вже писала можна замінити на олію) обсмажити дрібно порізану цибулю, часник і імбир. Смажити 5 хвилин, поки цибуля не стане прозорим (можна додати трохи солі, щоб пом’якшити цибуля), весь час помішуючи. В кінці смаження додати нарізану листову капусту.

Коли капуста потемніє, додати підготовлений свіжий селера і моркву.Потім додати 2 літра курячого бульйону (можна замінити на овочевий бульйон або просто на воду, якщо ви дотримуєтеся строгу дієту).

Закинути в овочевий суп вміст банки з кукурудзою і закинути картоплю, нарізану кубиками. Довести все до кипіння. Після закипання варити суп з капустою, кукурудзою і картоплею близько 20-25 хвилин. Приправити сіллю і чорним меленим перцем за смаком. Розлити порційно по глибоких тарілках. Можна суп заправити рубаною зеленню. Для повноцінного обіду подавайте суп з грінками з житнього хліба. Вони підійдуть як не можна до такого супу. Приємного апетиту!