Овочевий суп з капусти і консервованої кукурудзи

Овочевий суп з капусти і консервованої кукурудзи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Листя капусти гарненько промити, не крупно нарізати. (Я використовувала савойську, але якщо такої немає, можна замінити на цвітну капусту, теж смачно!)

Моркву почистити нарізати невеликими кубиками.

Цибулю і імбир почистити, дрібно порізати.

У каструлі на сильному вогні на оливковій олії (як я вже писала можна замінити на олію) обсмажити дрібно порізану цибулю, часник і імбир. Смажити 5 хвилин, поки цибуля не стане прозорим (можна додати трохи солі, щоб пом’якшити цибуля), весь час помішуючи. В кінці смаження додати нарізану листову капусту.

Коли капуста потемніє, додати підготовлений свіжий селера і моркву.Потім додати 2 літра курячого бульйону (можна замінити на овочевий бульйон або просто на воду, якщо ви дотримуєтеся строгу дієту).

Закинути в овочевий суп вміст банки з кукурудзою і закинути картоплю, нарізану кубиками. Довести все до кипіння. Після закипання варити суп з капустою, кукурудзою і картоплею близько 20-25 хвилин. Приправити сіллю і чорним меленим перцем за смаком. Розлити порційно по глибоких тарілках. Можна суп заправити рубаною зеленню. Для повноцінного обіду подавайте суп з грінками з житнього хліба. Вони підійдуть як не можна до такого супу. Приємного апетиту!