Овочевий суп з капусти і консервованої кукурудзи

Овочевий суп з капусти і консервованої кукурудзи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочеві супи – незамінна їжа під час обіду при дотриманні дієти або під час посту. Овочевий суп – основа вегетаріанської кухні. Існує ряд традиційних супів з додаванням картоплі, моркви. Я пропоную поєднання консервованої кукурудзи, листової капусти і картоплі. КСавойскую кпусту можна замінити і на кольорову. Для насиченого смаку в суп з кукурудзою додано зажарка з цибулі, селери і моркви. Основою овочевого супу з кукурудзою, капустою і картоплею є курячий бульйон. Але якщо ви хочете знизити його калорійність або дотримуєтеся вегетаріанської кухні, замініть бульйон на овочевий або на звичайну воду. Смачний овочевий суп хороший для легкого обіду, сповнений вітамін і енергії. Прекрасно підходить для людей, які дотримуються дієти або здоровий спосіб життя! «Тримайте» рецепт овочевого супу з капустою, кукурудзою і картоплею.

Покроковий рецепт