Суп з пельменями по-турецьки

Суп з пельменями по-турецьки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп з пельменями по-турецьки

Інгредієнти

Для тіста:
Борошно – 2 чашки (вищого сорту)
Сіль – 1/2 ч. л.
Яйця курячі – 1 шт.
Вода – 2/3 склянки
Для начинки:
Баранина або яловичина – 200 г
Цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина
Сіль – 1/2 ч. л.
Мелений чорний перець – за смаком
Для бульйону:
Вершкове масло – 3 ст. л.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Томатна паста – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Вода – 9 чашок
Кінза – жменю рубаної

Як приготувати Суп з пельменями по-турецьки