Рисовий суп-пюре з квасолею і помідорами

Цей рецепт дуже незвичайний і смачний. Особливо його оцінять любителі бобових. Крім того, цей суп оцінять всі члени сім’ї, навіть наймолодші її члени.

Інгредієнти

Цибуля – 1 головка середнього розміру
Селера – стебельце
Морква – 1 шт. середнього розміру
Часник – 2 зубчики
Консервовані помідори – півлітрова банка
Рис – 1 склянка найкраще взяти дліннозерновой, пропарений
Бульйон – 1 літр дозволяється взяти бульйон з курки, м’яса або овочів
Соус «Табаско» – 2-3 краплі
Цукровий пісок – 1/2 ч. ложки
Зелень – кілька гілочок петрушки або кріп
Сир – жменя тертий
Прянощі, сіль, перець – за бажанням

Як приготувати Рисовий суп-пюре з квасолею і помідорами

Цей суп-пюре ідеально підходить для експериментів. Чого тільки коштує бекон в рецепті, хоча мупы-пюре в основному овочеві. Повз нього не можна пройти. Він назавжди підкорить серце своїм надзвичайним смаком і тонким ароматом.

Час приготування – 1 годину.
Кількість приготованих порцій – 3 (мінімум).

Покроковий рецепт

1. Для початку необхідно підготувати необхідні продукти і кухонне начиння. Після цього зайнятися підготовкою цибулинна головки, часникових зубчиків і сельдерейного стебла. Покласти їх у каструлю з товстими стінками і обсмажити до появи золотистої скоринки.

2. Моркву ретельно промити, очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Після цього злегка обсмажити її разом з цибулею, селерою і часником в каструлі і згасити протягом п’яти хвилин під закритою кришкою.

3. До тушкованим овочам додати консервовані помідори, цукровий пісок, сіль, прянощі і соус. Потримати під закритою кришкою ще хоча б пару-трійку хвилин. Зняти з вогню.

4. В окремій каструлі відварити рис. Під час варіння покласти квасолю, пропущену через друшляк (весь її сік слід злити).

Дивіться також:  Рибний суп з пшоном

5. коли рис звариться до напівготовності, до нього можна додати тушковані овочі. Тепер цю овочеву суміш з квасолею варити до повної готовності рису. Час від часу їх треба помішувати. Загальний час приготування – третину години.

6. як тільки вміст каструлі буде готове, потрібно вимкнути вогонь і зняти з плити. Дістати блендер і довести рис з квасолею і овочами до пюреобразного стану. Цю масу прокип’ятити протягом п’яти хвилин.

7. Супчик охолов – його відразу можна їсти! Тому розлити його по тарілках, додати тертого сиру і зелені. Тепер можна порадувати себе і своїх близьких.