Окрошка на квасі

.

Інгредієнти

Ковбаса – 300 г (докторська)
Картопля – 3-4 шт.
Огірки – 2 шт. (середні)
Яйця курячі – 2 шт.
Цибуля зелена – за смаком
Петрушка – за смаком
Кріп – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Гірчиця – за смаком
Сметана – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Окрошка на квасі

Звичайно, у кожної господині свій рецепт окрошки і мій рецепт не є еталоном. Але мені він подобається, особливо у спекотний літній день! Ділюся рецептом за шагово.

Покроковий рецепт

Нарізати кубиками варену картоплю, ковбасу, огірки і яйця.

Нарізати кріп, петрушку і цибулю. Додати до неї трохи солі і потовкти, так щоб зелень пустила сік. Окрошка вийде дуже ароматною і запашної.

Все змішуємо.

У глибоку тарілку викладаємо окрошку, зверху сметану і гірчицю. Заливаємо квасом. Солимо перчимо за бажанням. Подавати окрошку бажано в холодному вигляді. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Вершковий суп з фрикадельками