Пікантний рибний суп з грибами і селерою

Пікантний рибний суп з грибами і селерою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рибний суп з корінням та грибами – ситна страва швидкого приготування.

Інгредієнти

Картопля – 3 шт.
Скумбрія – 100 г
Корінь селери – 50 г
Цибуля – 1 шт.
Печериці – 50 г
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком

Як приготувати Смачний рибний суп з грибами і селерою

Насичений смаку і неймовірно ароматний супчик зі скумбрією і корінням порадує цікавим смаком і швидким приготуванням. Таке блюдо досить ситна та поживна. Суп стане відмінним варіантом для корисного і смачного обіду або низькокалорійного вечері.

Покроковий рецепт

Для початку, потрібно підготувати рибу вимити і очистити коренеплоди і цибулю промити скумбрію і гриби.

Подрібнити картоплю на великі кубики. Промити продукт від зайвого крохмалю і – залити водою. Відправити варитися до готовності на середньому вогні.

Нашаткувати цибулину. Подрібнити гриби на тонкі пластинки. Нарізати кубиками корінь селери. Обсмажити компоненти на маслі і всипати в суп до картоплі аль денте.

Нарізати на половинки стейки скумбрію. Додати в суп за 15 хвилин до готовності страви. Довести суп до смаку і, за бажанням, приправити зеленню – в ідеалі додати петрушку.

Розлити настоявшийся рибний суп по тарілках і подавати до столу гарячим! Приємного вам апетиту!