Пікантний рибний суп з грибами і селерою

Пікантний рибний суп з грибами і селерою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку, потрібно підготувати рибу вимити і очистити коренеплоди і цибулю промити скумбрію і гриби.

Подрібнити картоплю на великі кубики. Промити продукт від зайвого крохмалю і – залити водою. Відправити варитися до готовності на середньому вогні.

Нашаткувати цибулину. Подрібнити гриби на тонкі пластинки. Нарізати кубиками корінь селери. Обсмажити компоненти на маслі і всипати в суп до картоплі аль денте.

Нарізати на половинки стейки скумбрію. Додати в суп за 15 хвилин до готовності страви. Довести суп до смаку і, за бажанням, приправити зеленню – в ідеалі додати петрушку.

Розлити настоявшийся рибний суп по тарілках і подавати до столу гарячим! Приємного вам апетиту!