Суп з пельменями по-турецьки

Суп з пельменями по-турецьки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кілька порад:
Як тільки Ви раскатаете тісто, дійте швидко, щоб тісто не підсохло.
Звичайно, ліпити їх – потрібно терпіння. Але з часом, запевняю, у Вас буде виходити це швидко.
В 1 столовій ложці у мене вміщається 5 пельменів (ложка стандартна :-)). Спочатку я починала з великих розмірів пельменів, і за 3 роки сама непомітно зменшила їх розмір. Кращі кухарі Туреччини зможуть зліпити 10 маленьких пельменів, які увійдуть до 1 столову ложку! Це, звичайно, – вищий пілотаж! Сподіваюся, що Вам сподобається весь процес приготування.

Інгредієнти розраховані на 5-6 порцій.

Покроковий рецепт