Овочевий суп з пшеничною локшиною

Овочевий суп з пшеничною локшиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочевий суп з японської пшеничною локшиною удон – просте блюдо. Ситне, поживне, смачне.

Інгредієнти

Капуста – 1/2 качана
Морква – 2 шт
Перець болгарський червоний – 1 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Помідор – 3 шт
Локшина пшеничне удон – 75 г
Соняшникова олія – 3 ст. л
Сушена петрушка – 1 ст. л
Чорний перець – 1 / 3 ч. л
Сіль – 1 ч. л
Кріп – за смаком
Петрушка – за смаком

Як приготувати Овочевий суп з пшеничною локшиною

Вальсує вітер листя

Осінь прийшла золота дощова

Їж свій гарячий суп

Овочевий суп з японської пшеничною локшиною удон – просте блюдо. Ситне, живильне і, звичайно, смачне. Складно повірити, але в давнину на сході вважалося великою розкішшю їсти суп з локшиною, кожен такий обід вважався святом. Зараз же достатньо хорошого настрою, щоб перетворити свої будні в маленьке свято. Итадакимасу!

Покроковий рецепт

Підготуємо інгредієнти: всі овочі ретельно промити, почистити. Нашаткуйте капусту і тушкуйте з рослинним маслом протягом 30 хвилин. Помідори, болгарський перець, цибулю нарізати квадратиками. Додати моркву. Морква перетворює будь-яку страву на витвір мистецтва. Морква + терка з дрібними отворами = всі яскраві фарби осені у вашій тарілці. На розпечену сковороду опустити подрібнені овочі і обсмажувати протягом 10 хвилин.

Основа лапшичного супу вариться дуже швидко, капусту занурити в гарячу воду (1 літр) і варити 10 хвилин, після занурити обсмажені овочі. На слабкому вогні довести до кипіння і варити 20 хвилин. Посолити.

Перед вимиканням в бульйон відправляються сушена петрушка і лавровий лист. Дані приправи при неправильному використанні можуть привнести в блюдо гірчинку. Додавати їх необхідно перед закінченням готування. І щоб не довелося лавровий лист позбавляти шляхетського титулу «Король всіх приправ», через 10 хвилин слід вийняти з супу.

У той час як вариться суп, закип’ятити воду, опустити локшину. 5-7 хвилин достатньо для варіння. Злити воду, промити. Дати охолонути.

З’єднати овочевий бульйон з локшиною.

Свіжий кріп і петрушка гармонійно доповнюють гарячий суп. Дрібно порубати і додати перед подачею на стіл.
Приємного апетиту!