Овочевий суп з пшеничною локшиною

Овочевий суп з пшеничною локшиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочевий суп з японської пшеничною локшиною удон – просте блюдо. Ситне, поживне, смачне.

Інгредієнти

Капуста – 1/2 качана
Морква – 2 шт
Перець болгарський червоний – 1 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Помідор – 3 шт
Локшина пшеничне удон – 75 г
Соняшникова олія – 3 ст. л
Сушена петрушка – 1 ст. л
Чорний перець – 1 / 3 ч. л
Сіль – 1 ч. л
Кріп – за смаком
Петрушка – за смаком

Як приготувати Овочевий суп з пшеничною локшиною