Буряковий суп-пюре з крутонами

Буряковий суп-пюре з крутонами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готувати такий суп треба заздалегідь запеченої буряка, а для того, щоб це блюдо вийшло більш ситним, в нього можна додати трохи вареного м’яса.

Інгредієнти

свіжовичавлений лимонний сік – одна ст. ложка
запечена буряк велика – три штуки
кам’яна сіль тонкомолота – за смаком
хліб – за смаком
коричневий цукровий пісок – одна щіпка
овочевий або міцний м’ясний бульйон – один літр
густа сметана домашня – за смаком
бульби картоплі середнього розміру – чотири штуки
мелений перець рожевий – за смаком

Як приготувати Буряковий суп-пюре з крутонами