Борщ з бадиллям буряків

Інгредієнти

Яловичина – для бульйону
Буряк –
Морква –
Картопля –
Бадилля – листя буряків
Цибуля зелена –
Ріпчаста цибуля –
Сіль – за смаком
Приправа – для борщу
Лавровий лист –
Чорний перець горошок –
Рослинне масло – для смаження
Сметана –

Як приготувати Борщ з бадиллям буряків

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Зварити бульйон. Морква, ріпчаста цибуля, буряк почистити. Моркву порізати півкільцями, буряк соломкою, цибулю не великими кубиками.

Зелену цибулю і бадилля (листя буряка) дрібно нарізати.

Картоплю очистити від шкірки і нарізати кубиками середнього розміру.

Цибулю і моркву обсмажити на невеликій кількості олії до золотистого кольору.

Картопля закинути в бульйон, варити 15 хвилин, потім закинути буряк. Варити 10 хвилин.

Слідом відправити бадилля.

Додати зелень і засмажку (морква з цибулею). Посолити, приправити, додати лавровий лист і перець горошок. Варити 5 хвилин, вимкнути, дати настоятися.

Розлити по тарілках і додати по ложці сметани. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Молочні пісні щі без мяса