Вершковий крем-суп з додаванням моркви

Вершковий крем-суп з додаванням моркви – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вершковий крем-суп з морквою стане ідеальним рішенням для затишного осіннього вечора. Вершки додають ніжності, моркву – солодкуватого смаку, а прянощі порадують тонкістю аромату.

Інгредієнти

морква – пара великих
цибулинна головка – одна головка середнього розміру
картопля – пара картоплин середнього розміру
бульйон – 1000 мл (дозволяється взяти бульйон з курки, м’яса або овочів)
масло – одна столова ложка (на вибір – соняшникова, оливкова або вершкове)
прянощі – за власним розсудом (хоча більшість кулінарів радять використовувати імбир або каррі)
вершки – 1 упаковка (500 мл) з будь-яким відсотком жирності

Як приготувати Вершковий крем-суп з додаванням моркви