Вершковий крем-суп з додаванням моркви

Вершковий крем-суп з додаванням моркви – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Іноді дуже хочеться урізноманітнити осіннє проведення часу, особливо коли на вулиці рано темніє і холоднішає. Тому для цього є хороше рішення – порадувати себе і свою сім’ю. Чим-небудь смачненьким і гаряченького. Звичайний суп вже приївся і вважається само собою разумеещеся. І рішення знаходиться дуже швидко!

Вершковий крем-суп з морквою стане ідеальним рішенням для затишного осіннього вечора. Вершки додають ніжності, моркву – солодкуватого смаку, а прянощі порадують тонкістю аромату. Так женемного додається картоплі.Сам колір супу радує око своєю теплотою і ніжністю. Поетом після приготування цієї пишноти можна сміливо кутатися в плед і включати улюблений фільм. Тому варто спробувати!

Час приготування – близько 50 хвилин.
Кількість приготованих порцій – 4 (мінімум).

Покроковий рецепт