Вершковий крем-суп з додаванням моркви

Вершковий крем-суп з додаванням моркви – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Для початку необхідно виставити на стіл потрібні продукти і кухонне начиння. Овочі очистити від шкірки. В першу чергу зайнятися цибулею: нарізати його дрібними кубиками, обсмажити на будь-якому наявними в шафі олії до появи золотистої скоринки і згасити. Цибуля вважається готовим в той момент, коли він з легкістю протикається виделкою.

2. Під час приготування цибулі можна зайнятися морквиною. Її необхідно ретельно промити, очистити від шкірки і так само порізати дрібними кубиками.

3. Ті ж маніпуляції зробити з картоплею: ретельно помити під краном, очистити від шкірки і порізати на дрібні кубики.

4. Взяти літр бульйону (у списку інгредієнтів вказані види). Поставити на повільний або середній вогонь і довести його до кипіння. Після чого у киплячий бульйон покласти кубики картоплі і моркви і варити їх протягом третини години. Після цього зняти з вогню цибулю і додати в цю ж каструлю. Додати сіль і прянощі за власним розсудом і бажанням.

5. як тільки всі овочі зварилися і стали м’якими, каструлю з ними потрібно зняти з плити. Остудити зварене до кімнатної температури, після чого можна включати блендер. Моркву і картоплю з його допомогою збити до стану пюре. Необхідно простежити за тим, щоб не утворювалися грудочки.

6. Як тільки вийшло овочеве пюре без грудочок, до нього додати склянку вершків. Після цього знову повернути на плиту на повільний вогонь і закип’ятити. Як тільки крем-суп закипить, миттєво вимкнути вогонь

7. Як тільки крем-суп зварився, можна озброїтися ополоники і розлити його по тарілках. Поруч на стіл поставити сухарі або грінки.