Розсольник класичний на мясному бульйоні з солоними огірками

Розсольник класичний на мясному бульйоні з солоними огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У нас в меню на перше наваристий м’ясної суп з маринованими огірочками – розсольник. Готується це блюдо з перловки, інші подробиці в рецепті.

Інгредієнти

Свинина – 300 гр на кістки
Перлова крупа – 100 гр
Картопля – 2-3 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 0,5 – 1 шт.
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Вода – 2,5 л
Зелень – за бажанням
Огірки мариновані (солоні) – 1 шт.

Як приготувати Розсольник класичний на м’ясному бульйоні з солоними огірками