Розсольник класичний на мясному бульйоні з солоними огірками

У нас в меню на перше наваристий м’ясної суп з маринованими огірочками – розсольник. Готується це блюдо з перловки, інші подробиці в рецепті.

Інгредієнти

Свинина – 300 гр на кістки
Перлова крупа – 100 гр
Картопля – 2-3 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 0,5 – 1 шт.
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Вода – 2,5 л
Зелень – за бажанням
Огірки мариновані (солоні) – 1 шт.

Як приготувати Розсольник класичний на м’ясному бульйоні з солоними огірками

Для того, щоб зварити смачний суп розсольник, підготуйте інгредієнти за списком. В якості м’ясної інгредієнта, який становить основу бульйону, використана свинина на кістці. Приділіть увагу перловке, адже її для супу рекомендується замочити на кілька годин у воді. Також нам потрібно морквина, цибуля, спеції і свіжа зелень. До речі, свіжу зелень можна замінити сушеної або замороженої.

Покроковий рецепт

Отже, м’ясний бульйон у нас готовий. Витягуємо з каструлі свинину на кістки, відправляємо її остуджуватися. Бульйон приправляємо сіллю. Закидаємо В каструлю заздалегідь вимочену і очищене від сторонніх зерен перловку. Варимо крупу близько 30 хвилин. Паралельно займаємося іншими інгредієнтами.

Очищаємо для розсольнику моркву і цибулю. Подрібнюємо морквину великою теркою, цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Нарізку з овочів відправляємо в каструлю, коли перлова крупа буде готова наполовину.

Очищаємо картопляні бульби. Нарізаємо картоплю великими кубиками або брусочками. Відправляємо картопляну нарізку в каструлю слідом за овочами. Продовжуємо варити суп.

З банки дістаємо мариновані огірочки. Нарізаємо їх кубиками. Відправляємо огірки в каструлю.

Варимо суп до повної готовності всіх інгредієнтів. Можна ще поперчити суп.

В кінці додаємо в суп нарізану зелену цибулю (можна іншу зелень). Всім приємного апетиту!

Дивіться також:  Суп з копченої курки з брокколі і стручкової квасолею