Головний секрет його насиченого смаку ховається в правильному виборі основного інгредієнта. Ми використовуємо солодкуватий білий цибулю відмінної якості.
Інгредієнти
Бульйон курячий – 1 літр Готуємо заздалегідь, проціджуємо. | |
Цибуля біла ріпчаста – 500 гр. Найкращої якості. | |
Часник – 3-4 зубчики | |
Вино сухе біле – 1 стакан | |
Оливкова олія – 3 стіл. ложки | |
Вершкове масло – 50 гр. | |
Хліб – 200 гр. | |
Сир – 100 гр. Сири твердих сортів, на ваш смак. | |
Чебрець – гілочка | |
Мускатний горіх – за смаком | |
Сіль, перець чорний мелений – за смаком |
Як приготувати Цибульний суп на білому вині
Сторінка: 1 2