Солянка — це один з традиційних російських супів. Існує безліч видів цього смачного страви. Представляємо Вашій увазі збірну м’ясну солянку.
Інгредієнти
яловичини на кісточці – сімсот грам | |
цибулини – дві середніх | |
морква – одна велика | |
солоних огірка – три-чотири середніх розмірів | |
м’ясних делікатесів – близько одного кілограма (копченості, карбонат, варена ковбаса, бекон і так далі) | |
томатної пасти – дві столові ложки | |
маслин без кісточок – одна маленька банку | |
сіль – за смаком | |
суміш мелених духмяних перців – за смаком | |
лаврових листа – два | |
свіжа зелень – за смаком | |
лимонного соку – одна ложка | |
рослинне масло – дві-три ложки | |
розсіл огірковий – за смаком, трохи |
Як приготувати Збірна м’ясна солянка (суп)
Сторінка: 1 2