Пісний овочевий суп з консервованою квасолею

Пісний овочевий суп з консервованою квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочевий суп з консервованою квасолею

Інгредієнти

Картопля – 3 шт.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Квасоля консервована – 1 банку.
Овочевий бульйон – 3 л.

Як приготувати Пісний овочевий суп з консервованою квасолею

Такий суп відмінно підійде вегетаріанцям або людям, які дотримуються посту. Суп виходить дуже ситним і поживним вас до самої вечері

Покроковий рецепт

1. Картопля, цибуля та морква помити, очистити від шкірки. Картоплю і цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці.

2. Скласти овочі в каструлю, залити бульйоном (у мене бульйон, що залишився від чорної квасолі, поетом колір темний) і поставити на вогонь. Посолити. Варити до готовності.


3. З квасолі злити рідину, промити і всипати в суп. Проварити ще 5 хвилин.