Супчик виходить дуже смачний і легкий. Підійде як на обід, так і на вечерю.
Інгредієнти
Картопля свіжий – 5-6 шт. | |
Морква свіжа – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки | |
Зелень заморожена – 1-2 столові ложки | |
Фарш свинина плюс яловичина – 400 гр. | |
Перець чорний мелений – 1/2 чайної ложки або по смаку | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Суп з фрикадельками
Суп готується дуже швидко, не потребує особливих фінансових затрат. Всі інгредієнти для його приготування знайдуться в будь-якому холодильнику.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування супу.
Поставити приблизно 1.5 літра води кип’ятитися в каструлі. Картоплю порізати на невеликі кубики і відправити в киплячу воду.
Моркву порізати кружальцями і теж відправити в каструлю.
Цибулю дрібно порізати і відправити в каструлю.
З фаршу сформувати фрикадельки і теж відправити в каструлю.
Посолити, поперчити, додати зелень і варити близько 30 хвилин. Супчик готовий. Приємного апетиту!