Суп з фрикадельками

Супчик виходить дуже смачний і легкий. Підійде як на обід, так і на вечерю.

Інгредієнти

Картопля свіжий – 5-6 шт.
Морква свіжа – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки
Зелень заморожена – 1-2 столові ложки
Фарш свинина плюс яловичина – 400 гр.
Перець чорний мелений – 1/2 чайної ложки або по смаку
Сіль – за смаком

Як приготувати Суп з фрикадельками

Суп готується дуже швидко, не потребує особливих фінансових затрат. Всі інгредієнти для його приготування знайдуться в будь-якому холодильнику.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування супу.

Поставити приблизно 1.5 літра води кип’ятитися в каструлі. Картоплю порізати на невеликі кубики і відправити в киплячу воду.

Моркву порізати кружальцями і теж відправити в каструлю.

Цибулю дрібно порізати і відправити в каструлю.

З фаршу сформувати фрикадельки і теж відправити в каструлю.



Посолити, поперчити, додати зелень і варити близько 30 хвилин. Супчик готовий. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Грибний суп-пюре з мясними фрикадельками