Холодний огірковий суп з сьомгою і пряним маслом

Холодний огірковий суп з сьомгою і пряним маслом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Холодний огірковий суп з маринованою сьомгою і пряним маслом

Інгредієнти

ріпчасту соковитий цибуля середнього розміру – одна штука
безкісткове філе сьомги – 340 г
жирні вершки – 320 мл
бульби картоплі не дуже великі – дві штуки
свіжі огірки середнього розміру – вісім штук
горіхове масло ароматне – одна ст. ложка
свіжий перець чилі – чверть стручка
м’яке вершкове масло – півтори ст. ложки
дрібна сіль морська – за смаком
незбиране молоко – 210 мл
тонкомолотий перець чорний – за смаком
Інгредієнти для пряного масла
ароматна оливкова олія – 63 мл
свіжий зелений базилік – один невеликий пучок
Інгредієнти для маринаду
морська сіль тонкого помелу – за смаком
біле вино – 370 мл
запашний перець горошком – п’ять штук
оцет винний білий – 65 мл
лавровий лист – одна штука
тростинний цукор – пісок- п’ять ст. ложок

Як приготувати Холодний огірковий суп з сьомгою і пряним маслом