Холодний огірковий суп з маринованою сьомгою і пряним маслом
Інгредієнти
ріпчасту соковитий цибуля середнього розміру – одна штука | |
безкісткове філе сьомги – 340 г | |
жирні вершки – 320 мл | |
бульби картоплі не дуже великі – дві штуки | |
свіжі огірки середнього розміру – вісім штук | |
горіхове масло ароматне – одна ст. ложка | |
свіжий перець чилі – чверть стручка | |
м’яке вершкове масло – півтори ст. ложки | |
дрібна сіль морська – за смаком | |
незбиране молоко – 210 мл | |
тонкомолотий перець чорний – за смаком | |
Інгредієнти для пряного масла | |
ароматна оливкова олія – 63 мл | |
свіжий зелений базилік – один невеликий пучок | |
Інгредієнти для маринаду | |
морська сіль тонкого помелу – за смаком | |
біле вино – 370 мл | |
запашний перець горошком – п’ять штук | |
оцет винний білий – 65 мл | |
лавровий лист – одна штука | |
тростинний цукор – пісок- п’ять ст. ложок |