Крем-суп з лісових грибів

Крем-суп з лісових грибів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Крем-суп лише з двох інгредієнтів, зате результат просто приголомшливий!з лісових грибів

Інгредієнти

Лісові гриби сушені – 150 гр.
Картопля – 4 шт.
Сіль – за смаком
Сметана для подачі

Як приготувати Крем-суп з лісових грибів

Ніщо не можна порівняти з божественним ароматом сушених лісових грибів. Коли готуєш страви з цього інгредієнта, на кухні стоїть просто неймовірний запах, який переносить нас думками в обійми лісу. З лісовими грибами будь-яку страву знаходить свій приголомшливий і чудовий смак. Пропоную приготувати суп-пюре – легкий і шалено смачний, хоча він складається всього лише з двох компонентів. Але коли є лісові гриби, хіба їм потрібні для створення смаку інші помічники?

Покроковий рецепт

1. Гриби замочити в холодній воді на ніч. На наступний день відварити до готовності.

2. Картоплю помити, очистити і нарізати шматками будь-якого розміру.

3. Додати до грибів, долити потрібну кількість води, посолити і варити до готовності картоплі.

4. Трохи охолодити і збити блендером або кухонних комбайнів в пюре.

5. Подавати з ложечкою сметани.